Logo St. Wijzer
Archief

Deze regel is opgenomen omdat de internet explorer de pagina niet goed weergeeft als de tabel niet helemaal is gevuld
klik hier voor meer informatie over de lezing klik op de blauwe vlinder voor meer informatie over de lezing

 

PROGRAMMA - 2014 / 2015 - LEZINGEN

13 SEPT meer informatie Ard Pisa - Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar

Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar

Deze eerste lezing van ons seizoen begint zaterdagmiddag om 13:30u! De zaal is open vanaf 13:00u. De entree voor deze lezing is slechts de helft van de normale entree prijs: slechts &euro 5,- !

Ard Pisa: Al jaren houdt mij de vraag bezig waarom er nog geen oplossing is gevonden voor doodsoorzaak nummer 1: kanker. Vanuit mijn passie voor gezondheid heb ik jaren geleden eigen onderzoeken opgestart om te achterhalen wat wél en niet gezond is. Tijdens een van de onderzoeken verwoordde een gespecialiseerde arts in kanker mijn passie als volgt: “Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijke passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”.

Historische ontdekking
Na het uitkomen van het grootste, best wetenschappelijke rapport over de relatie tussen lifestyle en kanker van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in 2009 en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van professor Brian Peskin uit 2011, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heb ik nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker met tientallen procenten heeft mij geïnspireerd om op te staan tegen kanker, want het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is maar de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren over wat ze zelf kunnen doen om risico’s flink te verlagen en hoe mensen hun immuunsysteem kunnen optimaliseren, omdat het immuunsysteem een cruciale rol speelt bij zowel preventie als genezing. Daar gaan mijn lezingen en mijn boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’.

We zijn het allemaal gaan geloven

Het is tijd om met elkaar de stilte te doorbreken. De reguliere geneeskunde heeft met de enorme sommen geld en mankracht het menselijk lijden rondom kanker niet weten te verminderen. We zullen met een nieuwe kijk op kanker nieuwe paden moeten bewandelen om het probleem eindelijk op te lossen. Eigenlijk gaat het allang niet meer over wetenschap, maar over wie wie gelooft. “We zijn namelijk allemaal gaan geloven dat kanker domme pech is, genetisch bepaald is en er maar 1 protocol is voor behandeling: operatie, chemo, bestraling en hormoonbehandeling.”

Gezondheidsrevolutie: recht op gezondheid

Het is tijd voor een ware grootschalige gezondheidsrevolutie omdat uiteindelijk voorkomen beter dan genezen is. Ieder mens heeft recht op volledige (gezondheids)informatie, beschikbaarheid over het totale zorgassortiment (regulier en alternatief) en het maken van eigen keuzes. Volgens mij zit de huidige zorg in een wurggreep van de wetgever en door het belang van farmaceutische bedrijven wordt de patiënt het zicht op het totale assortiment aan zorg ontnomen met als pijnlijke gevolg dat het aantal gezonde jaren afneemt en er steeds meer zieken komen.

Foekje Meijer Linstra zal ook bij deze lezing aanwezig zijn, om na de presentatie als ervaringsdeskundige mee te helpen vragen rondom dit onderwerp te beantwoorden. http://www.kankervoorbij.com/

24 SEPT meer informatie Anton Teuben - De stand van zaken.

De stand van zaken

Anton Teuben: om een redelijk overzicht te krijgen van wat er zich nu allemaal op globaal en universeel gebied afspeelt, is deze Stand van Zaken presentatie een aanvulling op bestaande inzichten.
De universele kennis die ik als ufo meldpunt heb mogen ontdekken en ontvangen deel ik graag met u.

Tijdens de presentatie hoort u het Laatste Nieuws over o.a.

De Schumann resonantie en je zelfgenezend vermogen
Onze holle aarde en de openingen bij de Noord- en Zuidpool
Vrije energie en de voordelen voor onze planeet en alle bewoners
Buitenaards contact en UFO’s, een feit dat velen nog niet kunnen bevatten
Wat speelt zich af in ons zonnestelsel en in de dimensies
Het ware verhaal van MH-370

De redenen waarom dit nog niet tot het grote publiek is doorgedrongen en we hierover vrijwel niets op t.v. en in de media zien zijn na deze presentatie een stuk duidelijker.
Wij hopen u te ontmoeten en er is ruimte om vragen te stellen.

22 OKT meer informatie Hayo Bol - Mijn verstand denkt dat mijn hart iets voelt

Mijn verstand denkt dat mijn hart iets voelt

Een vrolijke lezing over het wel en wee van jouw en mijn verstand. Iedereen heeft gezond verstand anders zou je dit niet eens willen lezen, maar niet iedereen heeft inzicht over de werking van het verstand. Er wordt veel gepraat over het lichaam, de ziel en je ego maar veel minder over wat het verstand nu precies in houdt.

De lezing wil deze leemte opvullen en antwoord geven op vragen als:

 • Waarom voel ik mij zoals ik voel?
 • Waarom overkomt mij dit?
 • Wat is het verschil tussen gevoel en emotie?
 • Wat is trauma en hoe kom je daar vanaf?
 • Waarom denk ik zoals ik denk?
 • Waarom blijven bepaalde dingen in mijn leven zich herhalen ondanks dat ik dat bewust niet wens of wil?
 • Hoe verbeter ik mijn relaties?
 • Met de antwoorden op deze vragen kun je verder.
 • Het zal je zicht op jezelf verhelderen en geeft praktische handvatten voor in je dagelijkse leven.
 • Gezond verstand is datgene wat je verder brengt in het leven.

Doe mee en kom naar de lezing!

Vanaf 1989 na de HBO studie Milieukunde heeft Hayo Bol diverse opleidingen gevolgd, waaronder Natuurgeneeskunde, Massage, HBO pijnbestrijding, Chinese geneeswijzen, Neurofeedback, Emotional Freedom Techniques (EFT) en auditing. Daarnaast heeft hij zich verdiept in verschillende geestelijke tradities en religies. De weg naar geestelijke vooruitgang en het terugkrijgen van je natuurlijke vermogens staat daarin centraal.

1 NOV meer informatie Anton Teuben - Schumann Resonantie Cursus

Schumann Resonantie Cursus

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

Na deze cursus heeft u technieken geleerd, ervaren om uw eigen energieveld en zelf herstellend vermogen te activeren en deze blijvend hoog te houden. Tegelijkertijd helpt deze activatie van uw lichtveld om u te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, vooral een verademing voor hooggevoeligen.

Het aanpassen van onze frequentie aan die van Moeder Aarde (oftewel de Schumann resonantie) geeft vele inzichten in uw groei, uw gezondheid, uw leven, uw wensen. Het is ons niet altijd geleerd, maar onze mogelijkheden als mens zijn onbegrensd. U kunt eindeloos creëren, want alles is energie. Wanneer u elkaar dan ontmoet ontstaat er een resonantie met gelijkgestemden en dat betekent groei. Groei voor u, voor elkaar en voor onze Aarde.

Reserveren en informatie bij: schumann@antonteuben.nl

Kosten 55,00 exclusief consumpties

26 NOV meer informatie Bert Janssen - The Otherworld en de weg er naar toe

The Otherworld en de weg er naar toe

De Otherworld klopt aan de deur. In Wiltshire, Engeland, waar ieder jaar minstens de helft van alle nieuwe graancirkels ter wereld worden gevonden, zijn grote energetische krachtplekken, zoals Avebury, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, Sanctuary, en Stonehenge. Bert Janssen heeft daar, net als zoveel andere mensen, ervaren hoe de Otherworld meer dan ooit onze dagelijkse wereld binnensijpelt. Hij zal verhalen over de bijzondere ontmoetingen die hij had, en de wonderbaarlijke gebeurtenissen die zijn pad kruisten. De Otherworld dringt zich meer en meer aan ons op. Er is echter ook een omgekeerde weg. We kunnen zelf het initiatief nemen en deze Otherworld, die gevuld is met inspirerende wonderen en geestprikkelende synchroniciteiten, opzoeken en betreden. Door alert te zijn en er voor open te staan, valt deze weg te bewandelen. De Otherworld is altijd door de kieren naar binnen gekropen, maar klopt nu openlijk aan de deur, en het is aan ons open te doen.

Laat je meevoeren op de woelige baren van een intens meeslepend en soms ook verbijsterend verhaal over wonderlijke gebeurtenissen en bijzondere ontmoetingen.

 • Over Silbury Hill en Solsbury Hill.
 • Over Koning Arthur, de Graal en Merlijn.
 • Over krachtplekken en Kathedralen.
 • Over Boodschappers en wat ze te zeggen hebben.
 • Over graancirkels en magische ringen.
 • Over remote viewing, tracking en metatracking.
 • Over de Otherworld, en de weg ernaar toe!

Waarschuwing! Na dit verhaal gehoord te hebben, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

Bert Janssen heeft talrijke artikelen geschreven en is de auteur van verscheidene boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’, ‘Dagboek van een Tijdreiziger’ en de thriller ‘Sophia’s Ei’, dat gebaseerd is op gnostische inzichten.

www.BertJanssen.nl www.CropCirclesandMore.com www.MetaTracking.com

28 JAN meer informatie Robert Gilhuijs - Mijn Beschermengel

Mijn Beschermengel

In deze lezing zal ingegaan worden op de vraag hoe men contact kan maken met zijn beschermengel, maar ook wat diens taak is en de weg die samen bewandeld wordt.
Een beschermengel die als geestelijke wederhelft de mens begeleidt, van inzichten voorziet en de mens in herinnering brengt met zijn of haar Goddelijke taak.

Robert Gilhuijs is auteur, geeft lezingen en Engelen readings en heeft samen met zijn vrouw Karin een praktijk voor spirituele zorg, Karo’s Zorg. Karo’s Zorg is een praktijk voor spirituele zorg, waar naast cursussen ook andere activiteiten plaatsvinden zoals het geven van engelen readings, engelen healings, esoterische astrologie consulten, life coaching en waar gewerkt wordt met nieuwetijdskinderen.

In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschappen te verkondigen. Een oproep die ervoor zorgde dat hij zijn leven in dienst stelde van het Goddelijke Licht. In maart 2011 is zijn eerste boek uitgegeven, gevolgd in oktober 2012 door zijn tweede boek “De weg naar je Innerlijke Bron”.

Voor meer informatie www.karoszorg.nl

18 FEB meer informatie Gerrit Jansen - Wie ben je werkelijk en hoe kun je je bezieling versterken

Wie ben je werkelijk en hoe kun je je bezieling versterken

Als de Geest naar de aarde komt gaat het een levenspad op om, met gebruik van het lichaam, ervaringen op te doen. Nou is het de levenskunst dat het lichaam (ego) begrijpt wat de Geest voor plan heeft. Het contact tussen Geest en lichaam loopt via de Ziel. Wanneer er geen passie aanwezig is loopt de communicatie tussen Geest en lichaam vast.

Vanuit de Numerologie is het mogelijk om te berekenen wie je werkelijke Ik (Geest) is, en hoe je de brug kunt bouwen met de missie waardoor er bezieling ontstaat.

De lezing van Numeroloog Gerrit Jansen is interactief. U kunt dus meedoen/meecijferen, neem pen/papier mee. Gerrit zal u inzicht geven hoe u de cijfers kunt duiden, er zal voldoende ruimte zijn om uw vragen hierover te stellen.

Gerrit Jansen (1951) is sinds 1995 werkzaam als Numeroloog.

Daarvoor werkte hij bij een uitgeverij waar de "stropdas" hem te strak werd. Hij kwam in contact met de Numerologie wat voor hem een "blikopener" werd, het mentale kijken veranderde in het gevoelsmatig zien. Om naar een andere versnelling te gaan moest hij wel eerst ontkoppelen. Door het oude op te heffen kon hij het nieuwe opheffen. Hij heeft een praktijk in Doetinchem en geeft lezingen, consulten, huiskamergroepen, workshops (ook op locatie).

25 MRT meer informatie Johan Oldenkamp - De Essentie van het Christusbewustzijn

De Essentie van het Christusbewustzijn

Boeken vol zijn er geschreven over wat het Christusbewustzijn zou zijn. Iedereen heeft er inmiddels vast wel een beeld bij. Maar wat is daarbij feitelijkheid, en wat is fictie?

Het gonst inmiddels van de vele verhalen over hoe het nu allemaal echt zou zijn. Velen gaan hier intuïtief mee om. Er is echter nog iets dat hoger is dan onze intuïtie, en dat is het hogere weten, want de intuïtie is eigenlijk het hogere voelen. Er zijn nog maar zeer weinigen die dit hogere weten volledig hebben ontwikkeld.

Op woensdagavond 25 maart 2015 in Wâlterswâld legt allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp vanuit zijn hogere weten op een opvallende eenvoudige en vooral uiterst praktische manier uit wat volgens hem de essentie is van het Christusbewustzijn. Wie daarover met vraagtekens deze interactieve presentatie binnengaat, die zal gegarandeerd na afloop met uitroeptekens weer naar buiten lopen. Hij baseert zich daarbij volledig op wat in de Bijbel staat, maar dan gezien vanuit dit hogere weten.

In zijn onthullende werk laat Johan Oldenkamp vanuit verschillende invalshoeken zien hoe alles met alles samenhangt, zowel boven als onder. Hij integreert daarbij onder andere filosofie, psychologie, astronomie, astrologie, fysiologie, fysica, metafysica, chemie, alchemie, biologie, genetica, esoterie en occultisme, waarbij telkens weer wordt getoond dat zuivere wetenschap en ware spiritualiteit één en hetzelfde is. Deze hereniging heeft hij benoemd als: Wholly Science.

4 APR 13:30u meer informatie Ard Pisa - Healthy Ageing, en nieuwe ontdekkingen tegen chronische ziekten. €5,-

Healthy Ageing, en nieuwe ontdekkingen tegen chronische ziekten.

Nederland kent inmiddels ruim 5 miljoen chronische zieken en de verwachting is een sterke stijging de komende jaren door forse toename van o.a. diabetes, nierfalen, hart- en vaatziekte en alzheimer. Chronische ziekten zorgen ervoor dat mensen zich ouder voelen en er ouder uit zien dan ze werkelijk zijn. De gezondheidsproblemen veroorzaken een kettingreactie in het lichaam waardoor de veroudering van iemand wordt versneld. Maar het kan ook anders. Er zijn talrijke voorbeelden van mensen over de hele wereld die hun veroudering hebben vertraagd. Dit noemen we anti-aging. Na 20 jaar van wetenschappelijk onderzoek, met een belangrijke rol van een Nederlands team deskundigen van het Universitair Medisch Centrum Groningen, is het overduidelijk wat je kan doen om veroudering te vertragen (anti-ageing) én hoe je ziektebeelden van chronische ziekten zoals diabetes, nierfalen, hart- en vaatziekte, alzheimer en oogziekten kan verminderen.

AGE’s

AGE’s zijn schadelijke verbindingen die zich vormen wanneer overtollige suikers en eiwitten zich binden. Dit proces wordt glycatie genoemd. De wetenschap heeft bevestigd dat AGE’s verantwoordelijk zijn voor allerlei gezondheidsproblemen (zoals bijvoorbeeld diabetes, nierfalen, hart- en vaatziekte, alzheimer en oogziekten) en veroudering. Een te hoog suikerniveau in het lichaam kan leiden tot een ongezonde ophoping van AGEs. AGE’s kunnen in het lichaam komen door voeding dat bereid wordt met een hoge directe hitte zoals bijvoorbeeld gegrild/gebraden vlees en geroosterd brood.

Meten van AGE-waarde

Sindskort is er een nieuw apparaat op de markt om de AGE-waarde te meten. Deze AGE-waarde zal de komende jaren net zo belangrijk, zo niet belangrijker worden dan het bepalen van een cholesterol-, bloeddruk- en BMI-waarde. De speciaal ontwikkelde TruAGE scanner kan pijnloos via een scan van de arm het AGE-niveau vaststellen. Door middel van Uv-licht door de huid weerkaatsen AGEs in het lichaam fluorescerend licht terug die het apparaat kan meten en omzetten in een waarde. De AGE-waarde wordt vervolgens op basis van je geboortejaar omgerekend naar een biologische leeftijd … je Tru AGE! De precisie en technologie van de TruAGE scanner is door honderden studies gevalideerd. Inmiddels zijn er meerdere ziekenhuizen en artsen/therapeuten die met het apparaat werken. Care en Cure. Het is belangrijk om je AGE-niveau te weten zodat je deze beter onder controle kan houden en het risico op ernstige chronische ziekten/aandoeningen kan verminderen waardoor je langer gezond blijft. Voor vele chronische zieke mensen is er nu ook nieuwe hoop om ziektebeelden te kunnen verminderen door middel van speciale voeding om de opgestapelde AGEs in het lichaam af te breken. Kom naar deze nieuwe lezing van Ard Pisa om het laatste nieuws op gebied van healthy-ageing en aanpak van chronische ziekten te vernemen. De TruAGE scanner is tijdens de presentatie aanwezig en kun je eventueel je AGE’s laten meten.

22 APR meer informatie volgt nog Hans de Waard - Loslaat Seminar € 15,00

Loslaat Seminar

Om iedereen te ondersteunen in deze roerige en onzekere tijden organiseert Jassentechniek Nederland naast gratis maandelijkse loslaatsessies op afstand nu ook speciale Jassentechniek loslaat - seminars in Nederland en België voor slechts € 15,00 p.p.

Een uniek loslaat - seminar waar je weer hernieuwde levensenergie opdoet, ontspannen van wordt en weer rust in je hoofd krijgt.

Ontspanning en hernieuwde levensenergie
Alles rondom de Jassentechniek draait om het verkrijgen van ontspanning en hernieuwde levensenergie.
Niet alleen in het lichaam maar ook in de wijze waarop je in het leven staat en handelt. Dit seminar is voor iedereen die wil loslaten.

Bewustwording en loslaten
Tijdens dit seminar geeft Hans de Waard (ontwikkelaar van de Jassentechniek) je inzicht in alle ballast die wij bij ons dragen - en het ontstaan ervan - zoals beperkende levenspatronen, onbewuste onwil, zelfbestraffingsprogramma's, (kern)trauma's, negatieve gedachten en overtuigingen, etc. Bewustwording, acceptatie en omarmen zijn essentiële factoren bij het effectief loslaten. Vervolgens wordt deze ballast m.b.v. een volledige Jassentechniek sessie losgelaten en leer je een effectieve methode om zelf jouw onbewuste onwil los te laten.

Zelfgenezendvermogen en meegaan met de Flow van het Leven
Ook wordt er aandacht besteed aan het belang van de flow van het leven, waarom wij ons hebben vastgehouden en hoe je weer in de 'Flow' komt. Ook de specifieke ballast die het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondermijnt, wordt besproken en effectief losgelaten.
Ervaar het zelf en kom naar dit unieke Loslaat-seminar. Je bent meer dan welkom.

Loslaten gaat vanzelf, wanneer je niet meer denkt “ik val, wanneer ik me niet meer vasthoud”.

2 MEI meer informatie Anton Teuben - Schumann Resonantie Cursus

Schumann Resonantie Cursus

Zaterdag 2 mei Anton Teuben

Nieuw! Schumann Resonantie Cursus met MX2 generator

Zaterdag 2 mei wordt er weer een Schumann resonantie cursus georganiseerd. Ditmaal zal er een extra hulpmiddel aanwezig zijn, te weten een MX2 healing generator.Deze generator wekt een energieveld op wat zeer nauw aansluit bij de Schumann resonantie. Deze 2 trillingen versterken elkaar. De MX2 energie maakt gebruik van de heilige geometrie en 61 edelstenen bollen waarin alle aanwezige frequenties in het Universum zijn opgenomen. Door in dit veld aanwezig te zijn worden onze gedachten stiller, het opent onze chakra’s en komt de Kundalini stroom (een energiestroom langs de wervelkolom) op gang. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kundalini-express.nl. Neem ook nu het besluit uw eigen regisseur of kapitein te worden over uw leven en meld u aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2200 mensen en al 8 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.
De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenlandse laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde.Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling,zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hier echter niet van bewust omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.
We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen handen.We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.
Deze resonantie is werkelijk van levensbelang.Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger.
U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen.Rust is de basis van de creatie.
De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 • 1. Het activeren van het zelf genezend vermogen.
 • 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 • 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 • 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 • 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 • 6. Het verbindt de rechter en linker hersenhelft

Als u in uw leven te maken heeft, of heeft gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Universe is magic and love is the key.

De cursus vindt plaats op de volgende data en tijd:
zaterdag 2 mei: van 10.30 tot 18.00 uur
Locatie: De Nije Warf, Foarwei 31a, Wouterswoude

De kosten voor deze cursusdag zijn €55,- inclusief consumpties.

Het is mogelijk op deze dag de MX2 generator te proberen.
Een vrijwillige bijdrage hiervoor wordt op prijs gesteld.

Wilt u deze cursus bijwonen dan is reserveren verplicht via schumann@antonteuben.nl

13 MEI meer informatie Hans de Waard - Jassentechniek workshop "Zelf leren Loslaten - I"

Jassentechniek workshop "Zelf leren Loslaten - Deel I"

Woensdag 13 mei 10-16u Hans de Waard

Op woensdag 13 mei verzorgt Hans de Waard de workshop "Zelf leren Loslaten - Deel I"

In deze Jassentechniek workshop Deel I leer je stap voor stap bewust worden van de ballast die je bij je draagt, deze te herkennen, accepteren en in je eigen tempo effectief los te laten om vervolgens met toenemend vertrouwen weer mee te gaan met de flow van het leven.

Deze workshop richt zich op het loslaten van de volgende onderwerpen:

 • Onverwerkte trauma's
 • Angsten, onzekerheden en onverwerkte emoties
 • Beperkende levenspatronen, overtuigingen en gevoelens
 • Beperkende levensprogramma's zoals zelfbestraffing etc.
 • Vermoeidheid
 • Stress, spanning en onrust
 • Beperkende verbindingen
 • Vloeken, bezweringen etc.
 • Geblokkeerde kwaliteiten
 • Vastzitten in het leven op allerlei vlakken
 • Armoede, tegenslag en tekorten

Deze eerste workshop is als volgt opgebouwd:

Bewustwording
Bewustwording is een essentiële voorwaarde om effectief los te kunnen laten. Daarom geeft Hans de Waard je tijdens deze workshop inzicht in het ontstaan, nut en effecten van alle ballast die wij bij ons dragen zoals beperkende levenspatronen, onbewuste onwil, zelfbestraffingsprogramma's, (kern)trauma's, negatieve gedachten en overtuigingen, etc.

Acceptatie en omarmen
Ook acceptatie en omarmen zijn essentiële factoren bij het effectief loslaten. Door een situatie, conflict, ziekte of aandoening eerst te accepteren en liefst nog te 'omarmen', ontspant deze waardoor er ruimte komt voor genezing, verbetering en oplossingen.

Loslaten | leren loslaten
Tijdens deze workshop leer je een effectieve loslaatmethode waarbij je de ballast waar je op dit moment last van hebt direct los kunt laten. Ook leer je hoe je eenvoudig beperkende verbindingen en emoties tussen jou en anderen los kunt laten waardoor je weer meer energie en harmonie in je leven krijgt.

Weer terug in de Flow van het Leven
In dit praktijkgedeelte krijg je waardevolle tips aangereikt en leer je een effectieve korte visualisatie die je helpt dagelijks mee te gaan met de stroming van het leven. Hierdoor kom je weer in beweging, word je weer zichtbaar en voorkom je dat je terugvalt.

Voor wie?
De jassentechniek workshop 'Loslaten' is er voor iedereen die om welke reden dan ook effectief wil loslaten.

Lokatie: 'De Nije Warf', Voorweg 31a te Wouterswoude Friesland. Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Wilt u deze workshop bijwonen dan is reserveren verplicht.

Kosten: €85,00 p.p. (incl. opleidingsmateriaal)
N.b. Neem zelf een lunchpakketje mee!
Koffie en thee, (eventueel lunch) verkrijgbaar bij De Nije Warf.
Minimum aantal deelnemers 12
Info & Reserveringen: stwijzer@stichting-wijzer.nl

A.U.B. TIJDIG RESERVEREN
i.v.m. zaalopstelling

IN DE NIJE WARF, VOORWEG 31A, WOUTERSWOUDE
ZAAL OPEN VANAF   19:00u   AANVANG LEZING   19:30u   ENTREE € 10,-
INFO & RESERVERINGEN: FROUKJE VAN DER ZWAAG
TELEFOON: 0519-297641
E - MAIL:  STWIJZER@STICHTING-WIJZER.NL

 

Lichtengel
terug naar boven